Шевченко: Матч із Туреччиною надасть картину про готовність перспективної молоді

Шевченко: Матч із Туреччиною надасть картину про готовність перспективної молоді

Відео
Укрінформ
20 листопада національна збірна України з футболу проведе свій останній поєдинок 2018 року. В Антальї "синьо-жовті" у товариському матчі екзаменуватимуть команду Туреччини.

Під час передматчевої прес-конференції у Туреччині головний тренер української збірної Андрій Шевченко підкреслив, що завтрашня зустріч має надати повну картину про гру перспективних кандидатів до національної команди, повідомляє Укрінформ.

"Я з повагою ставлюся до тренера збірної Туреччини Мірчі Луческу. Він багато років провів в українському футболі, досяг високих результатів із "Шахтарем". У нас близькі теплі стосунки. Стосовно матчу скажу, що завтра буде спаринг з хорошою командою. Вважаю збірну Туреччини дуже преспективною. Зустріч з нею - це чудова нагода надати шанс молодим перспективним футболістам проявити себе на полі. Таким чином, ми матимемо повну картину про готовність усіх гравців, на яких сьогодні можемо розраховувати", - заявив Шевченко.

Відео прес-конференції:

Читайте також: Букмекери зробили прогноз на футбольний матч Туреччина - Україна

Нагадаємо, зустріч Україна - Туреччина розпочнеться у вівторок на 32-тисячному стадіоні "Анталія Арена" о 19.30. Матч транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-