Футболісти збірної України Петряк і Кривцов можуть не зіграти проти Туреччини

Футболісти збірної України Петряк і Кривцов можуть не зіграти проти Туреччини

Фото
Укрінформ
Національна збірна України з футболу продовжує підготовку до завтрашнього товариського матчу проти Туреччини.

Вчора підопічні Андрія Шевченка провели теоретичне заняття, присвячене аналізу матчу зі словаками (1:4) та початку ознайомлення з тактичними побудовами збірної Туреччини, а ввечері вийшли на футбольне поле готелю Kempinski. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Після розминки футболісти перейшли до виконання тактичних та ігрових завдань під чітким контролем тренерського штабу. Після завершення основної частини тренування команда зіграла у тенісбол.

Поки не займаються в основній групі Сергій Кривцов, який отримав ушкодження привідного м'язу в зустрічі зі Словаччиною, та Іван Петряк, в якого забій м'язу гомілки. Є сумніви щодо участі обох гравців у матчі з Туреччиною, проте наразі вони продовжують відновлення у розташуванні збірної.

Сьогодні футболісти збірної України проведуть передматчеве тренування також на арені Kempinski, оскільки сильні зливи в Анталії пошкодили газон стадіону, де 20 листопада відбудеться товариська гра. Українці розпочнуть тренування о 18.00 за місцевим часом. За півгодини до цього головний тренер Андрій Шевченко візьме участь у передматчевій прес-конференції.

Як повідомляв Укрінформ, нападник "Гента" і збірної України з футболу Роман Яремчук має шанс зіграти проти збірної Туреччини в товариському матчі.

Читайте також: Яремчук має шанс зіграти проти Туреччини

16 листопада національна команда поступилася Словаччині (1:4) в Лізі націй, проте достроково виграла свою групу в дивізіоні В і наступного розіграшу виступатиме в елітному дивізіоні А. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-