Харлан, Абраменко та Трифонова відкрили іменні зірки у Києві

Харлан, Абраменко та Трифонова відкрили іменні зірки у Києві

Фото, відео
Укрінформ
16 листопада на "Площі Зірок" біля ТРЦ  Gulliver у Київі, яка є символом визнання, підтримки та популяризації національної культури, мистецтва і спорту, з'явилися ще три пам'ятні відзнаки.

На спортивній алеї іменні зірки відкрили олімпійські чемпіони Ольга Харлан, Олександр Абраменко та медалістка Паралімпійських ігор Світлана Трифонова, повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту.

Харлан, Абраменко та Трифонова відкрили іменні зірки у Києві / Фото: Даніїл Шамкін, Укрінформ

"Дорогі мої спортсмени, влада і міністерство існує заради вас, щоб ви перемагали та приносили радісні, позитивні емоції нашому українському суспільству, нашому народу. Для того, щоб наш прапор підіймався на світових аренах, звучав наш гімн. Олександре, Ольго, Світлано, я вдячний вам. Бажаю подальших успіхів - комусь на журналістській ниві, а комусь на спортивній, зичу, аби ви ще неодноразово стали олімпійськими чемпіонами", - сказав у своєму привітанні на адресу  зірок міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Читайте також: Українські арбітри працюватимуть на матчі Ліги націй УЄФА Греція - Естонія

Після завершення церемонії гості та учасники заходу мали нагоду переглянути показовий виступ молодих фехтувальників, який коментувала Ольга Харлан, поспілкуватися зі спортсменами та взяти участь у афтограф-сесії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-