Футболіст збірної Словаччини Дуда: Хочемо повернути боржок Україні та Чехії

Футболіст збірної Словаччини Дуда: Хочемо повернути боржок Україні та Чехії

Укрінформ
Хавбек футбольної збірної Словаччини Ондрей Дуда перед іграми Ліги націй УЄФА з Україною та Чехією висловив рішучість досягти перемоги в обох матчах.

Півзахисник німецької "Герти" підкреслив, що від результату поєдинку з Україною залежатиме тактика на гру з чехами, повідомляє Zbirna.com

"Для початку потрібно зосередитися на поєдинку проти України. Від результату цієї зустрічі повністю залежатиме наша тактика на матч з Чехією. Наше завдання - виграти обидва поєдинки і залишитися у другій групі Ліги націй. Тренер Шевченко добре підготував українців, вони показують організовану гру. Україна - відмінна команда з сильними особистостями, яких не можна залишати без опіки ані на хвилину. Вважаю, що у Трнаві буде захоплююче видовище для уболівальників", - заявив Дуда.

Нагадаємо, поєдинок Ліги націй УЄФА Словаччина - Україна пройде 16 листопада. Початок гри - о 21.45. Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Чорногорії на чолі з Ніколою Дабановичем.

Турнірне становище у групі В1 перед заключними матчами: Україна - 9 очок (після 3-х ігор), Чехія - 3 (3), Словаччина - 0 (2).

Читайте також: Осіння частина чемпіонату України з футболу завершиться 9 грудня

Збірна України достроково виграла групу і підвищилася в класі турніру Ліги націй УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-