Світоліна: Перемога на Олімпіаді більш значима, ніж на турнірі Grand Slam

Світоліна: Перемога на Олімпіаді більш значима, ніж на турнірі Grand Slam

Укрінформ
Українська тенісистка має великі плани на 2019 рік.

Четверта ракетка світу Еліна Світоліна зазначила, що перемога на Олімпійських іграх для неї більш значима, ніж на турнірі серії Grand Slam. Про це повідомляє «Чемпіонат».

«Завдань на новий сезон дуже багато. Це - і перша ракетка світу і турнір Grand Slam. Я рухаюся в правильному напрямку, завжди покращую свій рейтинг. Буду намагатися, готуватися, щоб зіграти, як можна краще. Перший турнір Grand Slam, який пройде в Мельбурні в січні, дуже важкий для всіх тенісистів, він - перший в році, і після важких тренувань в грудні. Це - турнір, який завжди показує, хто байдикував, а хто по-справжньому тренувався. Буде важкий турнір, подивимося, як зіграю, але я думаю, що турнір в Сінгапурі приніс мені багато досвіду, і я зможу використовувати його вірно.

Що я більше хочу виграти - турнір Grand Slam або Олімпійські ігри? Я думаю, що перемога на Олімпійських іграх більш вагома, тому, що ти виступаєш за свою країну.

Читайте також: Світоліна – краща тенісистка жовтня за версією WTA

Завжди, коли я виходжу на корт і граю, наприклад на Кубок Федерації, коли ми грали з Сашком Долгополовим на Hopman Cup, ми представляли Україну. І на Олімпійських іграх в Ріо, просто бігли мурашки по шкірі, неймовірні відчуття, коли грає гімн, коли ти щось зробив, що вся країна пишається», - розповіла Світоліна.

Відзначимо, що Світоліна стала найкращою тенісисткою жовтня по версії WTA.

Нагадаємо, що минулого місяця Світоліна виграла Підсумковий турнір в Сінгапурі, що дозволило їй вперше закінчити сезон на четвертій сходинці світового рейтингу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-