"Динамо" обіграло французький "Ренн" у матчі Ліги Європи УЄФА

Фото
Укрінформ
Віце-чемпіони України футболісти київського "Динамо" здобули другу перемогу поспіль у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА сезону-2018/2019.

У четвертому турі розіграшу "Динамо" на столичному НСК "Олімпійський" упевнено обіграло французький "Ренн" - 3:1, повідомляє Укрінформ.

На 13-й хвилині після передачі з кутового Віктора Циганкова рахунок відкрив Беньямін Вербич, який сильним ударом головою увігнав м’яч у правий кут воріт Томаша Коубека. Подвоїв перевагу Віталій Миколенко, який на 68-й хвилині звільнився від опіки та замкнув навісну передачу зі штрафного у виконані Віктора Циганкова, відправивши м'яч у сітку по центру воріт. Автором третього голу на 72-й хвилині став Микола Шапаренко, який завершив атаку вдалими індивідуальними діями, бездоганно пробивши з-за меж штрафного майданчика. На 90-й хвилині після пасу Мбайя Н'янга ударом з близької відстані рахунок скоротив Теозон Сібачо.

Матч "Динамо" - "Ренн" Фото: Данііл Шамкін

Інший поєдинок у групі К Ліги Європи між казахстанською "Астаною" і чеським клубом "Яблонець" завершився з рахунком 2:1.

Турнірне становище: "Динамо" - 8 очок, "Астана" - 8, "Ренн" - 3, "Яблонець" - 2.

У п'ятому турі 29 листопада відбудуться матчі "Астана" - "Динамо", "Яблонець" - "Ренн".

Читайте також: Де дивитися матчі "Динамо" та "Ворскли" у Лізі Європи УЄФА

Сьогодні свою четверту зустріч у груповому турнірі Ліги Європи проводить також полтавська "Ворскла". "Біло-зелені" вдома грають з азербайджанським "Карабахом". В іншому матчі квартету Е англійський "Арсенал" у Лондоні приймає португальський "Спортинг".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-