Боксери Усик і Беллью провели традиційну дуель поглядів перед боєм

Боксери Усик і Беллью провели традиційну дуель поглядів перед боєм

Відео
Укрінформ
Абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі український боксер Олександр Усик та британський "почесний" чемпіон WBC Тоні Беллью провели традиційну дуель поглядів перед боєм.

Олександр Усик на початку церемонії накинув на голову капюшон, а Тоні Беллью натягнув на обличчя бандану. Після цього боксери тривалий час дивилися один одному в очі і повернулися до камер водночас.

Відео дуелі поглядів:

Дуель поглядів відбулася сьогодні, 8 листопада, під час заключної прес-конференції в Манчестері перед титульним поєдинком, який відбудеться 10 листопада.

Читайте також: Усик і Беллью перед боєм провели відкрите тренування в Манчестері

Як повідомляв Укрінформ, абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі український боксер Олександр Усик проведе у Манчестері на Manchester Arena свій перший захист титулу проти "почесного" чемпіона WBC британця Тоні Беллью. Бій за пояси українця за версіями WBC, IBF, WBO і журналу The Ring розсудить Террі О'Коннор із Великої Британії. Вчора боксери провели відкрите тренування, а у день матчу в Україні відбудеться прем’єра документального фільму "Абсолютний чемпіон" про Олександра Усика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-