Переможниця WTA Finals-2018 Світоліна захищатиме свій титул у Брісбені

Переможниця WTA Finals-2018 Світоліна захищатиме свій титул у Брісбені

Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна поділилася своїми планами на майбутнє.  

Еліна Світоліна в ексклюзивному інтерв’ю БТУ після повернення до України в якості переможниці Підсумкового турніру WTA, зокрема, зазначила, що захищатиме свій титул на міжнародному турнірі в Брісбені (Австралія). який традиційно проводиться у перші дні нового року.

"Передсезонна підготовка проходитиме у Лондоні. Зараз мене там чекає новий фітнес-тренер, з яким ми спробуємо наше співробітництво. Також в моїй команді з'явиться людина, яка допомагатиме мені закривати мої рутинні питання на турнірах, які мене іноді відволікають. Це мій дуже хороший друг і важлива людина для мене, тому здорово, що він приєднається до моєї команді і допомагатиме мені. Можна сказати, це моя інвестиція в саму себе.

Щодо захисту титулу у Брісбені на початку сезону. Так. Зіграю Брісбен, потім Відкритий чемпіонат Австралії, а після цього розраховую зіграти в Польщі за збірну України в Кубку Федерації. Сподіваюся, здоров'я дозволить після Австралії. Минулого року, на жаль, повернулася моя стара травма і я не змогла виступити за збірну. Цього сезону я постараюся підготуватися якомога акуратніше і уникнути тієї травми, яка трапилася минулого сезону", - зазначила Світоліна

Читайте також: Еліна Світоліна претендує на звання кращої тенісистки світу у жовтні

Як повідомляв Укрінформ, четверта "ракетка" світу Еліна Світоліна втретє цього року потрапила до номінації "Краща тенісистка місяця" від Жіночої тенісної асоціації (WTA). У жовтні Світоліна стала переможницею Підсумкового турніру WTA в Сінгапурі. Голосування триватиме на сайті WTA до 6.59 за київським часом п'ятниці, 9 листопада.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-