Бій Усик - Беллью покажуть у Британії в режимі

Бій Усик - Беллью покажуть у Британії в режимі "плати і дивись"

Укрінформ
Гонорар абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українського боксера Олександра Усика від бою з британцем Тоні Беллью залежатиме від кількості продажів телетрансляцій.

У форматі платних трансляцій pay-per-view ("плати і дивись") у професійному боксі зазвичай 50% коштів із продажів трансляцій залишається на телеканалі, а 50% виплачується організаторам бою. Про це повідомляє klitschko-brothers.com

У Великій Британії трансляція поєдинку Олександр Усик - Тоні Беллью, на кону якого стоятиме титул абсолютного чемпіона світу у важкій вазі, буде платною. Подивитися цей бій на платформі Sky Sports Box office коштуватиме 19,95 фунтів стерлінгів (740 грн). Від кількості продажів телетрансляції і залежатимуть гонорари боксерів.

У 2011 році трансляцію об'єднувального поєдинку Володимир Кличко - Девід Хей придбали 1 143 000 британців і цей бій увійшов до топ-5 найбільш продаваних трансляцій в історії телеканалу. А бій Ентоні Джошуа - Володимир Кличко 29 квітня 2017 року став рекордним в історії телеканалу Sky Sports з точки зору продажів: трансляцію придбали 1 532 000 телеглядачів і це був найкращий показник із 1966 року.

Читайте також: Перед боєм Усик – Беллью відбудеться прем’єра фільму "Абсолютний чемпіон"

Як повідомляв Укрінформ, 10 листопада абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі український боксер Олександр Усик проведе у Манчестері на Manchester Arena свій перший захист титулу проти британця Тоні Беллью. Бій за пояси українця за версіями WBC, IBF, WBO і журналу The Ring розсудить Террі О'Коннор з Великої Британії. Сьогодні, 7 листопада, відбудеться відкрите тренування, а в день матчу в Україні відбудеться прем’єра документального фільму "Абсолютний чемпіон" про Олександра Усика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-