Бринзак: Усі біатлоністи основи готові виступити на чемпіонаті Європи

Бринзак: Усі біатлоністи основи готові виступити на чемпіонаті Європи

Відео
Укрінформ
Президент федерації біатлону України Володимир Бринзак підбив підсумки річної підготовки національної команди та поділився планами на сезон.

Володимир Бринзак в інтерв'ю XSPORT, зокрема, зазначив, що на чемпіонаті Європи готові виступити усі біатлоністи основи збірної України, ніхто не хворий і всі готуються до перших етапів.

"Я задоволений тим, що виконана вся робота, ніхто не хворий, всі в обоймі, поїхали далі готуватися до перших етапів. Руслан Ткаленко залишиться із жіночою командою тренуватися. Йому потрібно надолужувати згаяне. Є ще проблеми з плечем, але потрібно вже набирати форму. Думаю він увійде у форму вже до другої половини січня - початку лютого.

На чемпіонаті Європи основа буде виступати сто відсотків. До кінця січня команда може знаходиться в Європі, потім будуть американські етапи Кубка світу, потім чемпіонат Європи, а звідти вже відразу вирушаємо на чемпіонат світу в Естерсунд. Дарина Блашко під час сезону виступатиме у лижних гонках, а також в біатлонних змаганнях не під егідою IBU. А вже у другій половині березня, можливо, встигне виступити на Кубку IBU і Кубку світу", - сказав Бринзак.

Читайте також: Сьогодні збірна України з біатлону вирушає на закордонний збір до Норвегії

Відео інтерв’ю:

Як повідомляв Укрінформ, 1 листопада збірна України з біатлону вирушила на закордонний збір до Норвегії, а 2 грудня розпочне участь у першому етапі Кубка світу, який прийматиме словенська Поклюка. Слідкувати за виступами національної збірної України з біатлону можна буде на телеканалі "UA:Перший".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-