Сьогодні збірна України з біатлону вирушає на закордонний збір до Норвегії

Сьогодні збірна України з біатлону вирушає на закордонний збір до Норвегії

Укрінформ
Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак повідомив, що до початку нового сезону національна команда підходить у повній готовності.

Володимир Бринзак під час прес-конференції в Олімпійському домі, зокрема, зазначив, що команда укомплектована, забезпечена усім необхідним та рухається відповідно до плану, який заздалегідь був розроблений тренерським штабом.

"Ми очікуємо непростий, але цікавий та насичений сезон, до якого підходимо у повній готовності, після хорошої літньої підготовки. Команда укомплектована, забезпечена усім необхідним та рухається відповідно до плану, який заздалегідь був розроблений тренерським штабом. Сподіваємося, що результати цієї праці стануть гарним фундаментом для підготовки до Олімпіади-2022", - цитує Бринзака прес-служба НОК України.

Також Володимир Бринзак подякував компанії РЕАК, з якою влітку було підписано спонсорську угоду. Контракт, за яким біатлоністи отримують повні комплекти повсякденної літньої та зимової екіпіровки, розрахований до 2022 року.

Читайте також: Федерація біатлону України викупила права на трансляцію для "UA:Перший"

Нагадаємо, 1 листопада збірна України з біатлону вирушає на закордонний збір до Норвегії, а 2 грудня розпочне участь у першому етапі Кубку світу, який прийматиме словенська Поклюка. Слідкувати за виступами національної збірної України з біатлону можна буде на телеканалі "UA:Перший".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-