Миколенко може стати 17-м дебютантом Андрія Шевченка у збірній України

Миколенко може стати 17-м дебютантом Андрія Шевченка у збірній України

Укрінформ
За час роботи Андрія Шевченка на посаді головного тренера збірної України з футболу в її лавах дебютували вже 16 гравців.

Виклик до головної команди країни 19-річного захисника київського футбольного клубу "Динамо" Віталія Миколенка може зробити його 17-м новачком. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Зазначимо, що до резервного списку гравців, яких Андрій Шевченко викликав на листопадовий збір, увійшли ще двоє потенційних новачків - нападник "Маріуполя" Андрій Борячук та нападник "Карпат" Мар’ян Швед.

Список гравців, які дебютували у збірній України на чолі з Андрієм Шевченком:
воротар - Андрій Лунін;
захисники - Едуард Соболь, Микола Матвієнко, Артем Шабанов, Микита Бурда;
півзахисники - Євген Шахов, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, Марлос, Віталій Буяльський, Олександр Андрієвський, Сергій Мякушко, Микола Шапаренко;
нападники - Роман Яремчук, Артем Беседін, Юрій Коломоєць.

Читайте також: Миколенко, Шапаренко, Болбат викликані в збірну України на листопадові матчі

Як повідомляв Укрінформ, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко увійшов до історичної п’ятірки наставників національної команди, які провели найбільшу кількість матчів. Матч Ліги націй УЄФА збірної України проти Чехії (1:0) став для Шевченка 21-м на чолі національної команди. В історичному реєстрі його випереджають Йожеф Сабо (34 матчі), Михайло Фоменко (37 поєдинків) та Олег Блохін (64 зустрічі).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-