"Динамо" вважає злочином залишати лише 12 команд в УПЛ

Укрінформ
Заступник генерального директора київського футбольного клубу "Динамо" Сергій Мохник оцінив пропозицію київського "Арсенала" розширити УПЛ до 16 команд.

Сергій Мохник в ефірі програми "ПроФутбол", зокрема. зазначив, що "Динамо" однозначно підтримує пропозицію "Арсенала" і буде просто злочином залишати в УПЛ лише 12 команд.

"Металіст-1925" - 45 тисяч стадіон, інфраструктура, база. "Дніпро-1" має європейського стандарту стадіон. "Волинь" має хороший стадіон, своїх уболівальників. "Оболонь-Бровар" - не думаю, що деякі команди сьогодні, які знаходяться навіть в першій шістці УПЛ, можуть таким похвалитися.

"Динамо" однозначно за те, щоб наступного сезону було 16 команд. Якщо ми гратимемо в якісь ігри і залишимо 12 клубів, це буде просто злочином перед українським футболом", - цитує Мохника tribuna.com

Читайте також: Футбол: кількість команд-учасниць УПЛ можуть збільшити до 16

Як повідомляв Укрінформ, оновлений формат чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги може бути втілений в життя, починаючи з сезону-2019/20. Керівники ліги повинні прийняти остаточне рішення щодо розширення турніру до зимового міжсезоння. Відзначимо також, що формат із 16-ма командами не новий для української Прем'єр-ліги. Востаннє така кількість клубів була в сезоні-2013/14. Тоді чемпіоном України став донецький футбольний клуб "Шахтар".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-