Форвард

Форвард "Карпат" Швед визнаний кращим гравцем 14-го туру УПЛ

Укрінформ
Форвард львівського футбольного клубу "Карпати" Мар’ян Швед визнаний кращим гравцем 14 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги.

Таке рішення прийняла експертна рада УПЛ, повідомляє офіційний сайт організації.

"Українська Прем’єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до нашої експертної ради, визначила найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 14 туру чемпіонату УПЛ. За підсумком голосування перемогу здобув нападник "Карпат" Мар’ян Швед, який у матчі з "Олімпіком" забив м’яч і віддав результативний пас. Він на один бал випередив півзахисника "Шахтаря" Тайсона", - йдеться в повідомленні.

До складу експертної ради увійшли Олег Венглинський, Сергій Нагорняк, Артур Валерко, Геннадій Орбу, Леонід Буряк, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Ігор Яворський.

Читайте також: Футбол: "Карпати" здобули перемогу над "Олімпіком" в чемпіонаті України

Як повідомляв Укрінформ, футболісти львівських "Карпат" здолали в суботу, 3 листопада, донецький "Олімпік" (2:1) у 14-у турі УПЛ. У матчі, що проходив на київському стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, на 6-й хвилині ворота суперників вразив португальський форвард львів'ян Крістіан Понде. На 73-й рахунок з пенальті збільшив Мар'ян Швед, а на 90+2 результат скоротив Євген Пасіч.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-