Беллью про бій з Усиком: У поєдинку з Хеєм в мене теж не вірили

Беллью про бій з Усиком: У поєдинку з Хеєм в мене теж не вірили

Укрінформ
Екс-чемпіон WBC у першій важкій вазі британський боксер Тоні Беллью прокоментував думку букмекерів, які вважають українця Олександра Усика фаворитом у протистоянні 10 листопада.

Тоні Беллью, зокрема, зауважив, що у поєдинку з Девідом Хеєм в нього теж не вірили, тому нічого нового в цій ситуації він для себе не бачить.

"Вони дивляться на мене так, ніби вважають, що я досить відомий, щоб "кваліфікувати" його на бій із Джошуа. Що ж, Усик не перший такий, і, сподіваюся, не останній. Йому доведеться пройти через мене. Всім доводиться. До бою з Хеєм купа народу вважала, що мене нокаутують в першому бою, що я такий собі агнець на заклання, а потім були впевнені, що я програю реванш. Так що нічого нового для себе в ситуації я не бачу. На папері все виглядає так, немов ніякого, навіть мізерного шансу у мене немає. Але це не так", - цитує Беллью XSPORT

Нагадаємо, що у травні Беллью переміг Хея технічним нокаутом після двох нокдаунів вже у п'ятому раунді.

Як повідомляв Укрінформ, на боксерський поєдинок Усик – Беллью, який відбудеться 10 листопада у Манчестері (Велика Британія), продано вже понад 20 тисяч квитків, що становить 95% місць арени, де проходитиме бій. Понад 600 українців вже придбали квитки на цей вечір боксу і підтримуватимуть Олександра Усика на Manchester Arena в традиційній формі - з українськими прапорами та у вишиванках. 

Читайте також: Букмекери визначилися із фаворитом бою Усик - Беллью

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик вперше захищатиме усі свої пояси: WBC, IBF, WBO і The Ring. На думку букмекерів, фаворитом бою є український боксер.

Фото: Daily Express

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-