Срна: Всі у клубі

Срна: Всі у клубі "Шахтар" хочуть нарешті обіграти "Динамо"

Укрінформ
Екс-капітан донецького футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срна, який зараз виступає за  італійський "Кальярі", поділився очікуваннями від української класики "Шахтар" – "Динамо" (Київ).

Даріо Срна у коментарі Football.ua, зокрема, зазначив, що у "Шахтарі" всі хочуть обіграти "Динамо", оскільки останні кілька матчів цього не вдавалося зробити.

"Звичайно, це українське дербі, яке багато хто чекає. Для кожного вболівальника "Шахтаря", президента клубу, футболістів, тренерського штабу - це дуже важлива гра. Всі хочуть обіграти "Динамо", адже останні кілька матчів "гірники" не могли цього зробити. Я очікую дуже хорошу гру, від якої все отримають задоволення. Головне, щоб після матчу були не розмови про суддівство, а розмови про якісний футбол", - сказав Срна. 

Також Срна розповів про своє бажання повернутися до "Шахтаря": "Переїхати в іншу країну, в інший клуб - це непросто. Я завжди любитиму "Шахтар". Люблю і поважаю цей клуб, всіх людей, які працюють в ньому, уболівальників. Одного прекрасного дня я хочу повернутися до "Шахтаря", адже моє серце там. Готовий допомогти клубу в будь-який час".

Як повідомляв Укрінформ, Даріо Срна в червні уклав угоду з "Кальярі" на один рік. За "Шахтар" він провів 536 матчів за 15 років. 

Читайте також: "Шахтар" у Харкові відкрив фотовиставку своїх виступів у Лізі чемпіонів УЄФА

У суботу, 3 листопада, відбудеться матч 14-го туру чемпіонату України "Шахтар" – "Динамо" (Київ). Чергова українська класика розпочнеться у суботу на харківському ОСК "Металіст" о 17.00. На думку букмекерів, фаворитом у цьому протистоянні найтитулованіших клубів України є донецький "Шахтар". 

Фото: ФК "Шахтар"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-