Мюнхен і Санкт-Петербург претендують на проведення фіналів ЛЧ УЄФА 2021 року

Мюнхен і Санкт-Петербург претендують на проведення фіналів ЛЧ УЄФА 2021 року

Укрінформ
Одинадцять національних асоціацій направили заяви в УЄФА на проведення єврокубкових фіналів 2021 року.

Виконавчий комітет УЄФА вибере господарів єврокубкових фіналів 2021 року в травні або червні 2019 року, а остаточні пропозиції разом із заявочним досьє потрібно подати до 15 лютого. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Зазначається також, що вибір місць проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок 2021 року розпочався 28 вересня. Національні асоціації мали визначитися до 26 жовтня.

Наразі на проведення Ліги чемпіонів УЄФА претендують Мюнхен (Німеччина) і Санкт-Петербург (РФ), Ліги Європи УЄФА – Австрія, Грузія та Іспанія, Суперкубка УЄФА -  Білорусь, Фінляндія, Північна Ірландія та Україна (місто Харків, стадіон "Металіст").

Лігу чемпіонів УЄФА серед жінок у 2021 році можуть прийняти Чехія або Швеція.

Читайте також: ФФУ подасть заявку на проведення у Харкові Суперкубка УЄФА 2021 року

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Федерація футболу України (ФФУ) та Харківська обласна державна адміністрація (ХОДА) виступили із спільною заявою щодо проведення у Харкові матчу за Суперкубок УЄФА. Федерація футболу України повідомила УЄФА про готовність поборотися за право проведення цього поєдинку в Харкові. Усі необхідні документи для оформлення повноцінної заявки, відповідно до вимог УЄФА, будуть зібрані спільно ФФУ та керівництвом ХОДА до лютого 2019 року.

Фото: UEFA.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-