Донейр: Ломаченко на 5-10 кроків випереджає всіх і переможе Педрасу

Донейр: Ломаченко на 5-10 кроків випереджає всіх і переможе Педрасу

Укрінформ
Філіппінський боксер Ноніто Донейр дав свій прогноз на поєдинок між чемпіоном WBA в легкій вазі Василем Ломаченком та чемпіоном WBО Хосе Педрасою.

На думку екс-чемпіона світу в чотирьох вагових категоріях Ноніто Донейра, 8 листопада Василь Ломаченко виграє поєдинок, оскільки "на п'ять-десять кроків знаходиться попереду всіх".

"Для того, щоб повірити в стиль Ломаченка, мені було потрібно немало часу, але його останній бій мені багато довів. Василь - неймовірний боєць, дуже розумний і дуже хитрий. Він просто розуміє бокс і на п'ять-десять кроків знаходиться попереду всіх. Вважаю, що Ломаченко переможе Педрасу", - цитує Донейра klitschko-brothers.com. 

Читайте також: Педраса: Ломаченко ще ніколи не бився з таким технарем, як я

Як повідомляв Укрінформ, український чемпіон світу з боксу за версією WBA у легкій вазі Василь Ломаченко проведе бій проти володаря титулу WBO пуерториканця Хосе Педраси 8 грудня в США. Ломаченко і Педраса зустрінуться в об'єднавчому поєдинку на рингу Hulu Theater спорткомплексу Madison Square Garden у Нью-Йорку (США). Пуерториканський боксер Хосе Педраса впевнений, що український боксер Василь Ломаченко ще ніколи не бився з таким технічним суперником, як він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-