«Лестер» відміняє тренування і найближчий матч після загибелі президента клубу

«Лестер» відміняє тренування і найближчий матч після загибелі президента клубу

Фото
Укрінформ
Наразі немає офіційного підтвердження смерті президента «Лестера» - таїландського мільярдера Вічая Срівадханапрабха.

Клуб англійської прем’єр-ліги (АПЛ) «Лестер» скасував тренування в зв'язку з катастрофою вертольота власника клубу Вічая Срівадханапрабха. Клуб також розраховує, що матч Кубка англійської ліги з «Саутгемптоном», який має відбутися у вівторок, перенесуть. Про це повідомляє видання The Guardian.

Сьогодні «Лестер» мав провести полегшене тренування, але гравцям сказали залишитися вдома.

Для перенесення матчу Кубка ліги знадобиться дозвіл від Футбольної ліги Англії і «Саутгемптона». «Лестер» наполягатиме на тому, що гравці не в змозі грати після катастрофи вертольота.

Читайте також: Власник англійського футбольного клубу «Лестер» загинув в аварії вертольота

Нагадаємо, вертоліт власника «Лестера» Вічая Срівадханапрабха зазнав аварії на автостоянці стадіону «Кінг Пауер» після матчу 10-го туру чемпіонату Англії з «Вест Гемом». В вертольоті на момент аварії перебували 5 чоловік: сам Срівадханапрабха, його дочка, два пілоти і ще одна людина.

Вічай Срівадханапрабха
Вічай Срівадханапрабха

Офіційного підтвердження або спростування інформації про кількість осіб в вертольоті поки немає, як немає інформації про те, чи вижив хтось у катастрофі.

Вічай Срівадханапрабха - один з найбагатших людей Таїланду зі статком у 4,9 мільярда доларів, за даними Forbes. Він - засновник дьюті-фрі консорціуму King Power, компанії, яка в 2010 році стала власником «Лестера».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-