Дебютант футбольних єврокубків Миколенко: Я упевнено почуваюся в

Дебютант футбольних єврокубків Миколенко: Я упевнено почуваюся в "Динамо"

Укрінформ
Вихованець київського "Динамо" Віталій Миколенко поділився емоціями від дебютного матчу в Лізі Європи з французьким "Ренном", у якому украрнскій клуб святкував важку перемогу - 2:1.

19-річний футболіст, зокрема, зазначив, що він відчуває підтримку тренерів та партнерів, тому почувається у першій динамівській команді впевнено, повідомляє прес-служба столичного клубу. 

"Гра у Франції була важкою, потрібно було увесь час відпрацьовувати і в обороні, і в атаці. У "Ренна" підібрані дуже індивідуально сильні гравці, протистояти їм було непросто. Мені надає сил і впевненості підтримка тренерів та партнерів, я дуже вдячний команді. Не можу сказати, що мені важко у психологічному плані. Рік тому, коли я тільки дебютував у першій команді, було важко, а нині я вже психологічно себе підготував, набагато упевненіше почуваюся", - сказав захисник "Динамо".

Читайте також: Де дивитися матчі 13 туру футбольної Прем'єр-ліги України

Нагадаємо становище команд у групі K Ліги Європи після трьох турів: "Астана" (Казахстан) - 5 очок, "Динамо" (Україна) - 5, "Ренн" (Франція) - 3, "Яблонець" (Чехія) - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-