Дерев'янченко: Я готовий до тривалого бою з Джейкобсом

Дерев'янченко: Я готовий до тривалого бою з Джейкобсом

Укрінформ
Український боксер Сергій Дерев'янченко розповів про те, яким чином хотів би провести титульний поєдинок проти американця Деніела Джейкобса.

Сергій Дерев'янченко, зокрема, зазначив, що не ставить перед собою мету нокаутувати Джейкобса, але якщо йому випаде така можливість, то він нею скористається.

"Якщо бій буде тривалим, то я готовий, тому що тренувався до цього. Але, звичайно ж, я б хотів завершити бій достроково, поставити в ньому знак оклику, як я це завжди роблю. Я хочу дати вболівальникам видовище, дати їм те, що вони хочуть побачити. Я ніколи цілеспрямовано не шукаю нокаут. Просто я все своє життя тренуюся викидати комбінації і вони проводяться вже на автоматизмі. Коли я починаю викидати удари і проходять комбінації, то відбувається нокаут", - цитує Дерев’янченка XSPORT.

Читайте також: Боксери Дерев'янченко і Джейкобс провели традиційну дуель поглядів

Як повідомляв Укрінформ, бій за вакантний пояс чемпіона світу в середній вазі за версією IBF між Дерев'янченком та Джейкобсом пройде 27 жовтня в Нью-Йорку (США) в знаменитому спорткомплексі "Медісон-сквер-гарден". 24 жовтня український боксер Сергій Дерев'янченко і американець Деніель Джейкобс провели дуель поглядів під час фінальної прес-конференції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-