Боксери Дерев'янченко і Джейкобс провели традиційну дуель поглядів

Боксери Дерев'янченко і Джейкобс провели традиційну дуель поглядів

Відео
Укрінформ
Український боксер Сергій Дерев'янченко і американець Деніель Джейкобс провели дуель поглядів напередодні бою за вакантний пояс чемпіона IBF у середній вазі.

Традиційна дуель поглядів між майбутніми суперниками у боксерському рингу українцем Сергієм Дерев'янченком і американцем Деніелом Джейкобсом відбулася 24 жовтня під час фінальної прес-конференції.

"Хочу сказати спасибі Деніелу Джейкобсу, що він погодився. У мене був дуже серйозний табір, я дуже серйозно готувався до бою. На кону стоїть дуже багато. Це буде війна і пояс буде у мене", - цитує слова Дерев’янченка на прес-конференції  XSPORT

Відео дуелі поглядів:

Як повідомляв Укрінформ, бій за вакантний пояс чемпіона світу в середній вазі за версією IBF між Дерев'янченком та Джейкобсом пройде 27 жовтня в Нью-Йорку в знаменитому спорткомплексі "Медісон-сквер-гарден". Американець Деніел Джейкобс заявив, що Дерев'янченко є його другом, але не у боксі, і наразі стоїть на шляху до його мрії, тому він "знесе українському боксеру голову". 

Читайте також: Джейкобс: Дерев'янченко мій друг, але не в боксерському рингу

Зазначимо, що суперники раныше тренувалися в одному залі під керівництвом одного тренера Андре Розьє і провели чимало спарингів один з одним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-