Джейкобс: Дерев'янченко мій друг, але не в боксерському рингу

Джейкобс: Дерев'янченко мій друг, але не в боксерському рингу

Укрінформ
Американець Деніел Джейкобс заявив, що "знесе українському боксеру Сергію Дерев'янченку голову" під час титульного поєдинку 27 жовтня.

Деніел Джейкобс, зокрема, заявив, що Сергій Дерев'янченко є його другом, але не у боксі, і наразі стоїть на шляху до його мрії.

"Чи не завадить дружба боксувати? Ні, абсолютно. Я не вважаю його своїм боксерським братом. Він прекрасний джентльмен, він мій друг, але це не завадить мені знести йому голову. Він стоїть на моєму шляху до мрії, на шляху до всього, чого я хочу досягти. В найближчому майбутньому я хочу стати суперзіркою боксу.

Він намагається все це відняти у мене, так що зараз він є навіть більше, ніж ворогом. Мені потрібно володіти менталітетом вбивці", - цитує Джейкобса tribuna.com

Читайте також: Лу Дібелла: У суботу ви побачите кращу версію Сергія Дерев'янченка

Як повідомляв Укрінформ, бій за вакантний пояс чемпіона світу в середній вазі за версією IBF між Дерев'янченком та Джейкобсом пройде 27 жовтня в Нью-Йорку в знаменитому спорткомплексі "Медісон-сквер-гарден". За словами українського боксера, у нього буде суттєва підтримка трибун - на цей поєдинок планують приїхати його уболівальники як з Америки, так і з України. А для успіху йому необхідно тримати суперника під постійним пресингом і карати за помилки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-