Юлія Левченко: Мій трекер ходьби щодня показував 11-12 км на ЮОІ-2018

Юлія Левченко: Мій трекер ходьби щодня показував 11-12 км на ЮОІ-2018

Укрінформ
Посол від України на ІІІ літніх юнацьких Олімпійських іграх легкоатлетка Юлія Левченко розповіла про свої плани після закінчення змагань в Буенос-Айресі (Аргентина).

Переможниця ЮОІ-2014 зі стрибків у висоту Юлія Левченко, зокрема, зазначила, що отримала величезний досвід, перебуваючи за кулісами спортивних змагань.

"Дуже класно було побачити, як усе влаштовано. Ми, спортсмени, виявляється, бачимо лише маленьку частину цього і виконуємо лише маленьку роботу. Я побачила, як відбуваються процеси логістики, як ці люди працюють, скільки роблять для того, щоб організувати змагання такого рівня. Я побачила, як це відбувається. За кулісами все настільки цікаво. Дуже хочу, щоб спортсмени у майбутньому теж мали можливість розвиватися. Щоб вони розуміли, що спорт це не лише сектор, це щось більше. І люди, які працюють у цьому, навіть ті, хто не атлети і не змагаються, вони досить цікаві. Це як окремий клуб чи окремий світ спорту. І це реально круто", - цитує Левченко прес-служба ФЛАУ.

Читайте також: Левченко: Дуже приємно бути послом від України на ЮОІ-2018

Також спорстменка розповіла про свою підготовку до майбутніх стартів.

"Доки я була в Буенос-Айресі, дівчата з групи були на зборі у Чорноморську. Але я тренувалася паралельно з ними. Зрозуміло, це було дещо в іншому і досить цікавому графіку, бо замість заминки я бігла на трибуни і в сектори. У мене трекер ходьби у телефоні щодня показував 11-12 кілометрів. Я намагалася все суміщати і встигати. І не розцінювала це, як щось складне. Мені все було в радість, а атмосфера лише заряджала.

Проте я дуже скучила і за тренером, і за дівчатами, особливо за Ірою Геращенко. Таке враження, що я вже зовсім випала з життя. Наступний збір у нас планується у Туреччині, з 11 листопада. А ось де стартуватиму, поки не знаю. Але на мене дуже чекають у Мінську, на стрибковому турнірі 22 грудня. З одного боку, і не планувала так рано починати, а з іншого – мене там дійсно чекають. У 2017-му не вдалося виступити на цих змаганнях, тому дуже хочеться спробувати цьогоріч", - сказала Левченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-