Левченко: Дуже приємно бути послом від України на ЮОІ-2018

Левченко: Дуже приємно бути послом від України на ЮОІ-2018

Укрінформ
Юний лідер змін ЮОІ-2018 від України українська легкоатлетка Юлія Левченко поділилася першими враженнями від перебування в Буенос-Айресі.

Чемпіонка ІІ ЮОІ в Нанкіні-2014, срібний призер чемпіонату світу-2017 зі стрибків у висоту Юлія Левченко в інтерв’ю XSPORT.ua, зокрема, зазначила, що дуже рада перебувати у новому для себе статусі посла від України і закликала співвітчизників підтримувати спортсменів на Іграх в Аргентині.

"Юний лідер змін - це абсолютно новий напрямок. Мені подобається, що це новий досвід і я багато чому навчуся тут. Бути частиною команди, допомагати, радити, підбадьорювати - це моє. Головне, що всі присутні на змаганнях спортсмени - товариські, розумні, талановиті. Дуже приємно спостерігати таке покоління і бути його частиною.

Незважаючи, на те, що мені вже 20 років, я відчуваю себе все тією ж 16-річною дівчинкою, як і чотири роки тому в Нанкіні. Вважаю, що ЮОІ - це дуже здорово, молоді спортсмени тут заводять знайомства, надихаються, діляться досвідом і дізнаються багато нового про світ спорту.

Настрій у мене, як і у наших спортсменів. Разом з командою України я проживатиму всі моменти. Дуже хочеться розраховувати на потужну підтримку, особливо з України - це дуже важливо. На рахунок своїх прогнозів для нашої збірної скажу так: не треба нічого прогнозувати, треба вірити, підтримувати і вболівати як справжній фан. Саме тоді буде результат", - сказала Левченко.

Читайте також: Завтра стартують ІІІ літні Юнацькі Олімпійськи ігри

Як повідомляв Укрінформ, один день відділяє світову спільноту від початку найголовнішого спортивного свята – ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор, які з 6 по 18 жовтня відбудуться в Буенос-Айресі (Аргентина). На престижному форумі українська команда представлена 55-ма спортсменами, які виступатимуть у 22-х видах спорту. Наразі українські атлети вже прекрасно облаштувалися в Олімпійському селищі й випробовують спортивні арени олімпійського Буенос-Айреса.

Фото: instagram.com/levchenkou

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-