Денис Гармаш: Час вже

Денис Гармаш: Час вже "Динамо" перемогти в Лізі Європи УЄФА

Відео
Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Денис Гармаш розповів про готовність команди до сьогоднішнього протистояння з "Ренном" у рамках Ліги Європи УЄФА.

Денис Гармаш на передматчевій прес-конференції, яка відбулася 24 жовтня в Ренні, зокрема, зазначив, що вже час "Динамо" перемогти в Лізі Європи.

"Час "Динамо" вже здобути перемогу в Лізі Європи? Вже час. Ми були близькі до цього в Києві в матчі з "Астаною". І в Чехії перемогу не втримали. А завтра ми зобов'язані перемогти. Що потрібно зробити? Нам підкаже тренерський штаб, виконаємо це на полі й доб'ємося результату. "Ренн" технічний, є швидкі гравці, праворуч і ліворуч, є Бен Арфа, мобільна команда. Ми аналізували їх по відео. Але вони сповідують менш силовий футбол, ніж "Яблонець", - цитує Гармаша прес-служба ФК "Динамо"

Читайте також: Футболісти "Динамо" не мають нарікань на газон стадіону в Ренні

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, на матчі Ліги Європи УЄФА "Ренн" (Франція) – "Динамо" 25 жовтня працюватиме угорська бригада арбітрів на чолі з Тамашом Богнаром. Поєдинок розпочнеться о 22.00 за київським часом. Наживо його покаже телеканал "Футбол 2". Вчора ввечері підопічні Олександра Хацкевича опробували газон 29-тисячного стадіону "Роазон Парк" у Ренні й відмітили його хорошу якість. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-