Футболісти

Футболісти "Ворскли" провели тренування в Баку перед матчем Ліги Європи

Фото
Укрінформ
Футболісти полтавського футбольного клубу "Ворскла" випробували поле Бакинського олімпійського стадіону, на якому сьогодні проведуть матч у Лізі Європи УЄФА.

Гравці "Ворскли" відмітили теплу погоду в Баку та приємну атмосферу, створену персоналом стадіону. Про це повідомляє прес-служба ФК "Ворскла".

"У флеш-зоні в обов’язковому порядку і в хорошому настрої поспілкувалися з офіційними мовниками України та Азербайджану Володимир Чеснаков, Михайло Сергійчук та Владислав Кулач. Усі як один пообіцяли битися лише за максимум, хоча й усвідомлюють, який непростий поєдинок на них очікує", - йдеться в повідомленні.

Під час відкритого тренування в Баку, яке відбулося ввечері 24 жовтня, полтавчани відпрацювали тренерський план, а в кінці заняття провели матч на половині поля.

Читайте також: Команда "Ворскли" вирушила до Баку на матч Ліги Європи проти "Карабаха"

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок "Карабах" – "Ворскла" відбудеться у четверг, 25 жовтня, на Бакинському олімпійському стадіоні, який вміщує близько 70 тисяч глядачів. Стартовий свисток пролунає о 19.55 за київським часом. Матч у прямому ефірі покаже телеканал "Футбол 1". Букмекери віддають перевагу в цьому протистоянні суперникам українського клубу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-