Українські біатлоністи повернулися додому перед заключними зборами

Українські біатлоністи повернулися додому перед заключними зборами

Укрінформ
Жіноча та чоловіча збірні України з біатлону повернулися додому перед заключними тренувальними зборами на снігу.

23 жовтня до України повернулися жінки, які проводили збір в австрійському Обертілліасі, чоловіки завершили тренування в Рамзау 18 жовтня. Про це повідомляє XSPORT

За тиждень біатлоністи вирушать на заключний збір перед початком сезону до норвезького Шушена, де пробудуть разом до 10 листопада. Після цього біатлоністи чоловічої збірної, яких відберуть на етапи Кубка світу, відправляться тренуватися до Обертілліаха, а лідери жіночої команди під керівництвом Андрія Прокуніна проведуть укочування в швейцарському Ленцерхайді.

Чоловіки, які виступатимуть на перших етапах Кубка IBU, проведуть підготовку в шведському Ідре під керівництвом Романа Прими, а другий склад жіночої збірної залишиться тренуватися в Шушені.

Відзначимо, що Анастасія Меркушина, яка передсезонну підготовку проводить окремо від жіночої команди, вже приступила до тренувань на снігу. Під керівництвом тренера-батька, разом з молодшою сестрою, біатлоністка тренуватиметься в Шушені, після чого приєднається до чоловічої команді в Обертілліасі. Юлія Джима проведе укочування зі словенською збірної в Шушені.

Читайте також: Прокунін: Готуємося так, щоб витримати весь біатлонний сезон на високому рівні

Перший етап Кубка світу прийме словенська Поклюка. Етап в Словенії стартує змішаними естафетами 2 грудня.

Фото: Facebook/А.Меркушина

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-