Баскетбол:

Баскетбол: "Мавпи" зазнали кадрових втрат перед матчем Кубка Європи в Черкасах

Укрінформ
Баскетбольний клуб "Черкаські Мавпи" зазнав чергової втрати перед домашнім матчем групового раунду Кубка Європи FIBA проти данського клубу "Баккен Бірз".

До лазарету потрапив американський захисник "Черкаських Мавп"  Брендон Янг, який отримав травму в матчі Суперліги Парі-матч проти "Хіміка". Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

За словами тренера Максима Міхельсона, американець, який встиг стати одним із лідерів команди, скоріш за все пропустить матч проти данського клубу.

"Нам не допоможуть відразу 5 гравців: Конєв, Липовцев, Бояркін, Бірута, до яких додався і Брендон Янг. Гратимемо тими, хто є. Ми всюди шукаємо позитив. Адже такі ігри - це величезний досвід для наших молодих гравців. Так, наприклад, Іван Ткаченко грає регулярно по 30 хвилин, Діма Скапінцев отримує ігровий час", - сказав Міхельсон.

Читайте також: Баскетбол: "Мавпи" посіли 3 місце в групі після першого туру Кубка Європи ФІБА

Поєдинок "Черкаські Мавпи" – "Баккен Бірз" 2-го туру групового раунду Кубка Європи ФІБА відбудеться сьогодні, 24 жовтня, в Черкасах і розпочнеться о 19.00. У цьому поєдинку чемпіон України протистоятиме 16-разовому та діючому чемпіону Данії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-