Другий день Invictus Games: два українських

Другий день Invictus Games: два українських "золота" і зустріч із принцом Гаррі

Фото, відео
Укрінформ
У другий день змагань у Сиднеї українська збірна Invictus Games виборола дві золоті медалі.

Українські ветерани Олександр Бєлобоков, Олександр Чалапчій, Юрій Дмитренко та Сергій Ільницький брала участь у змаганнях з веслування на тренажерах,  повідомляє прес-центр Міноборони України.

Перше золото до скарбнички української збірної Нескорених з веслування на тренажерах у категорії Men’s IR3 (швидкість за одну хвилину) виборов Олександр Бєлобоков.

Друга золота медаль для України дісталася капітанові української збірної Invictus Games Сергієві Ільницькому у категорії Men’s IR6 (швидкість за одну хвилину). У найчисельнішій категорії, де змагалися 64 учасники, Ільницький розділив перше місце з австралійським спортсменом.

"Ігри нескорених": день другий / Фото: www.mil.gov.ua

На змаганнях панувала піднесена атмосфера. Представники української громади в Австралії на трибунах підтримували наших героїв вигуками «Слава Україні!».

Крім того, як повідомляє UA|TV принц Гаррі поспілкувався з представником української збірної Андрієм Усачем. Андрій подякував принцу за можливість взяти участь у змаганнях та розповів про боротьбу українців проти російської агресії.

Читайте також: В Австралії стартували Ігри Нескорених

Нагадаємо, що нині в активах збірної загалом три медалі. Раніше “бронзу” виборов ветеран СБУ Денис Фіщук.

«Ігри Нескорених» - унікальні змагання, де учасники гаряче підтримують один одного. Тут немає переможених, скоріше це виступи переможців, тих, хто переміг сам себе, переміг обставини і перешкоди.

Перше фото: UA|TV 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-