Учасники благодійної дистанції зібрали ₴134 тис. під час Київського марафону

Учасники благодійної дистанції зібрали ₴134 тис. під час Київського марафону

Укрінформ
Учасники благодійної дистанції 2 км зібрали 134 тис. грн під час IX Київського міжнародного марафону (9th Wizz Air Kyiv City Marathon).

7 жовтня під час 9th Wizz Air Kyiv City Marathon усі бажаючі могли пробігти благодійну дистанцію 2 км. 50% від стартового внеску перераховувалися на благодійні справи. Сума зібраних коштів склала 134 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Цього року учасники благодійного забігу на 2 км під час IX Київського міжнародного марафону збирали кошти на обладнання кабінету реабілітації ДУ Інституту травматології та ортопедії НАМН України. Адже саме до цього клінічного закладу щорічно звертаються за допомогою тисячі пацієнтів (серед них і легкоатлети), які мають захворювання суглобів під назвою остеоартроз. Для повноцінної та швидкої реабілітації потрібне належне сучасне обладнання, якого у ДУ Інституті травматології та ортопедії НАМН України наразі недостатньо.

Також 120 тис. грн для ДУ Інституті травматології та ортопедії НАМН України було зібрано під час 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon, який відбувся 22 квітня 2018 року. 

Читайте також: "Фандрайзинг марафон" зібрав у Києві ₴480 тисяч благодійних коштів

Минулого року під час шести бігових заходів компанії Run Ukraine у п'яти містах українці та гості з інших держав долучилися до забезпечення протезами ветеранів АТО у рамках благодійних забігів "Переможці".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-