Порошенко закликає українців підтримати наших героїв на

Порошенко закликає українців підтримати наших героїв на "Іграх Нескорених"

Відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко просить українців зі всього світу підтримати наших героїв на міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених», які розпочнуться у суботу в Сіднеї.

Про це він написав у Facebook.

“Прошу українців зі всього світу підтримати наших героїв. І нехай в усьому світі нашим спільним гаслом буде гасло: «Слава Україні!», - зазначив глава держави.

Порошенко перед від'їздом команди до Сіднею відвідав тренування хлопців та дівчат. “І можу з впевненістю сказати, це – одні з найсильніших людей України. Сильні тілом, сильні духом, сильні волею до перемоги”, - запевнив він.

Президент нагадав, що торік на змаганнях у Торонто українська команда показала просто тріумфальний результат. ”І я переконаний, вони знову будуть найкращі та продемонструють всю силу і незламність Української армії”, - додав він.

Ігри Нескорених у 2018 році  проходять 20-27 жовтня у Сіднеї, Австралія.

Читайте також: Климпуш-Цинцадзе на Іграх Нескорених: З такою силою духу наших бійців ми переможемо

Події цьогорічних Ігор Нескорених охоплять весь Сідней — від Олімпійського парку до порту Сідней-Харбор. Олімпійський парк, який був повністю оновлений до Олімпіади 2000 року, об’єднує одразу декілька майданчиків та стане центральним місцем проведення Ігор Нескорених 2018 року. 

Живописний сіднейський порт Сідней-Харбор стане відправною точкою регати, а також прийматиме учасників велосипедних перегонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-