"Динаміаду-2018" виграли нацгвардійці

Укрінформ
У навчально-тренувальному центрі Федерації футболу України відбулась урочиста церемонія нагородження переможців і призерів чемпіонатів фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України з футзалу та закриття комплексних змагань з неолімпійських видів спорту за програмою "Динаміада-2018" серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб України.

У церемонії взяли участь заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров, заступник міністра молоді та спорту Микола Даневич, заступник командувача Національної гвардії Микола Балан, начальник Управління роботи з особовим складом Служби безпеки Борис Баліоз, перший заступник голови ФСТ "Динамо" Віктор Корж, віце-президент Національного олімпійського комітету, президент Федерації біатлону Володимир Бринзак, перший віце-президент Федерації футболу Вадим Костюченко, повідомляє Укрінформ.

За підсумками змагань, які проходили під патронатом Міністра внутрішніх справ, голови ФСТ "Динамо" Арсена Авакова, перше місце у загальнокомандній першості посіла команда Національної гвардії, другою фінішувала збірна Державної прикордонної служби, третьою - команда СБУ.

Упродовж року у змаганнях, які відбулись у Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі, взяли участь близько 200 представників Служби безпеки, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Управління державної охорони, Національної гвардії, Національної поліції та Національного антикорупційного бюро.

Найбільшу кількість нагород в особистій першості здобули спортсмени збірних Нацгвардії та Держприкордонслужби.

За підсумками чемпіонату ФСТ "Динамо" з футзалу перше місце посіла команда Нацгвардії, друга позиція у представників Держприкордонслужби, третя сходинка - у збірної Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Серед вузів на першому місці команда Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, на другому місці - Національна академія Державної прикордонної служби ім. Богдана Хмельницького, на третьому - команда Національної академії Нацгвардії.  

"Мені приємно привітати переможців та всіх учасників "Динаміади-2018". Ці змагання є необхідними як з точки зору підвищення фізичної підготовки правоохоронців, так і вдосконалення бойової майстерності наших військових, що дуже важливо у непрості часи військової агресії, які переживає наша країна,  - підкреслив Віктор Корж. - З цього року крім традиційної програми "Динаміади", яка складається з гирьового спорту, поліатлону, практичної стрільби та боротьби самбо, ми започаткували змагання з футзалу, коло учасників яких з наступного року збільшиться".

Перший заступник голови ФСТ "Динамо" України також висловив подяку керівництву МВС та іншим правоохоронним відомствам за сприяння в організації змагань.

Читайте також: В Україні створили Громадську спілку діячів фізичної культури та спорту

Під час урочистої церемонії представники спортивних команд отримали почесні відзнаки ФСТ "Динамо" України та правоохоронних відомств. Не залишилась осторонь і Федерація футболу, яка відзначила почесними нагородами переможців номінацій: "Кращий гравець", "Кращий воротар", "Кращий захисник",  "Кращий нападник".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-