Перша

Перша "ракетка" світу Сімона Халеп знялася з WTA Finals

Укрінформ
Перша "ракетка" світу румунська тенісистка Сімона Халеп не виступить на Підсумковому турнірі WTA в Сінгапурі, але завершить поточний сезон в статусі лідера світового рейтингу.

Сімона Халеп прийняла рішення пропустити останній турнір сезону через травму спини. Про це повідомляє БТУ.

"Безумовно, це було складне рішення. Зніматися з великих турнірів завжди непросто. Здається, це відбувається вперше в моєму житті. Але це буде краще для мого здоров'я. Моя спина не в порядку. Я не тренувалася останні чотири тижні і я не готова грати на такому рівні. Мені необхідно взяти перерву і робити вправи ще три-чотири тижні, і тоді все буде добре. Тепер у мене буде достатньо часу, щоб підготуватися до періоду міжсезоння і бути готовою до наступного року", - прокоментувала своє рішення Халеп.  

На початку жовтня Халеп повідомила про те, що у неї виявлена ​​грижа міжхребцевого диска, проте від операції тенісистка відмовилася.

Місце Сімони Халеп на турнірі WTA Finals, який пройде в Сінгапурі 21-28 жовтня 2018 року, займе голландка Кікі Бертенс, для якої це буде дебют на змаганнях топ-вісімки. Халеп у свою чергу завершить поточний сезон в статусі лідера світового рейтингу.

Читайте також: Теніс: Кароліна Плішкова завершила список учасниць турніру WTA Finals

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня стало відомо, що шоста "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна вдруге виступить на Підсумковому турнірі WTA. Українка забезпечила собі місце на змаганнях в Сінгапурі після поразки Кароліни Плішкової на турнірі VTB Kremlin Cup - WTA Premier у Москві. Останньою кваліфікувалася на Підсумковий турнір WTA чеська тенісистка Кароліна Плішкова. Раніше участь в Сінгапурі собі гарантували Сімона Халеп, Анжелік Кербер, Каролін Возняцкі, Наомі Осака, Петра Квітова і Слоан Стівенс.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-