Теніс: Кароліна Плішкова завершила список учасниць турніру WTA Finals

Теніс: Кароліна Плішкова завершила список учасниць турніру WTA Finals

Укрінформ
Чеська тенісистка Кароліна Плішкова останньою кваліфікувалася на Підсумковий турнір WTA, який пройде в Сінгапурі 21-28 жовтня 2018 року.

Кароліна Плішкова третій рік поспіль виступить на змаганнях восьми кращих тенісисток світу в Сінгапурі. Про це повідомляє БТУ.

Завдяки поразці Кікі Бертенс у другому колі турніру VTB Kremlin Cup - WTA Premier у Москві від білоруски Олександри Саснович чеська тенісистка змогла стати останньою учасницею WTA Finals.

Сьогодні Плішкова також програла у другому колі турніру в Москві, що дозволило потрапити на Підсумковий турнір першій "ракетці" України Еліні Світоліній.

Кароліна Плішкова втретє зіграє на турнірі топ-вісімки: у 2016 році вона виграла один з трьох матчів на груповому етапі, а минулого сезону стала півфіналісткою, поступившись майбутній чемпіонці Кароліні Возняцкі.

Читайте також: Світоліна: Дуже щаслива знову битися з кращими гравцями світу на WTA Finals

Раніше участь в Сінгапурі собі гарантували Сімона Халеп, Анжелік Кербер, Каролін Возняцкі, Наомі Осака, Петра Квітова і Слоан Стівенс. Підсумковий турнір тенісного сезону пройде 21-28 жовтня.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-