Дзюдо: Білодід виборола

Дзюдо: Білодід виборола "золото" юніорського чемпіонату світу на Багамах

Укрінформ
Наймолодша чемпіонка світу в історії дзюдо 18-річна українська спортсменка Дар’я Білодід виборола "золото" юніорського чемпіонату світу, який проходить на Багамах.

Про це повідомляє НОК України у facebook.

"Дар’я Білодід знову підкорила світ. Українська дзюдоїстка, не залишивши шансів у фіналі вагової категорії до 48 кг японці Сані Йосіді, виборола "золото" юніорського чемпіонату світу, що проходить на Багамах. Вітаємо Дар’ю та її батьків-тренерів Світлану Кузнєцову і Геннадія Білодіда", - йдеться в повідомленні.

Юніорський чемпіонат світу з дзюдо стартував 17 жовтня у столиці Багамських островів - Нассау. За нагороди ведуть боротьбу понад 400 атлетів із 67 країн планети.

Читайте також: Дар’я Білодід: Для мене головне чути на п’єдесталі гімн моєї країни - України

Як повідомляв Укрінформ, чемпіонка світу у ваговій категорії до 48 кг українська дзюдоїстка Дар’я Білодід очолила список кращих спортсменок за версією Міжнародної федерації дзюдо (IJF). 20 вересня 17-річна українка отримала "золото" чемпіонату світу з дзюдо, який проходив на татамі "National Gymnastics Arena" в Баку (Азербайджан). У фіналі ЧС-2018 у ваговій категорії до 48 кг Білодід перемогла японку Фуну Тонакі і стала наймолодшою чемпіонкою світу в історії.

Фото: IJF

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-