Львівщина прийме чемпіонат світу з бодібілдингу 2019 року

Львівщина прийме чемпіонат світу з бодібілдингу 2019 року

Укрінформ
Львівщина прийме чемпіонат світу з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу WABBA INTERNATIONAL 2019 року.

Участь на ЧС-2019 з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу на Львівщини візьмуть понад 400 атлетів із 50 країн світу. Про це повідомив керівник Української федерації бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу WABBA України Святослав Шеремета.

"Чемпіонат світу - знаменний захід, і ми здобули право проводити такий чемпіонат завдяки досягненням наших спортсменів та високому рівні усіх попередніх змагань. Ми виконали всі умови та вимоги, попри конкуренцію з боку Афін та Барселони. Розглядаємо дві арени, де може відбутися чемпіонат, і ми очікуємо представників із 50 країн-учасників", - цитує Шеремету прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Чемпіонат світу з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу WABBA INTERNATIONAL відбудеться 14-16 червня 2019 року. На відміну від кубків Європи чи локальних чемпіонатів у ньому буде категорія "Професіонали", де змагатимуться зірки світового рівня.

18 листопада на Львівщині відбудеться Відкритий чемпіонат України WABBA 2018, який стане генеральною репетицією перед чемпіонатом світу 2019 року.

Читайте також: Українська поліцейська виборола "срібло" з бодіфітнесу на чемпіонаті Європи

Зазначимо, що Всесвітня аматорська асоціація бодібілдингу  (WABBA) є однією з найбільших федерацій бодібілдингу у Світі. WABBA України була створена 2009 року й сьогодні проводить свою діяльність по всій країні. Найбільшими здобутками федерації є перше командне місце на найпрестижнішому турнірі MR. & MS. UNIVERSE 2017 року та проведення Відкритого чемпіонату Європи WABBA INTERNATIONAL 2018 року у Львові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-