Наставник чеських футболістів вважає Лігу націй дуже корисним турніром

Наставник чеських футболістів вважає Лігу націй дуже корисним турніром

Укрінформ
Головний тренер збірної Чехії з футболу Ярослав Шилгавий поділився враженнями від поєдинку з командою України (0:1) в рамках Ліги націй УЄФА.

Ярослав Шилгавий у післяматчевому коментарі журналістам, зокрема, зазначив, що має поганий настрій, в України сильна збірна, проте його команда грала краще, ніж у першій зустрічі, і змусила українських футболістів нервувати через результат поєдинку.

"Настрій після матчу? Поганий. Україна - сильна збірна, в якій багато індивідуально сильних виконавців. Я вважаю, що ми зіграли проти українців краще, ніж у першому матчі на своєму полі. Думаю, ми змусили господарів переживати за результат поєдинку, хоча одне очко й гарантувало їм вихід до Ліги А.

Читайте також: Шевченко: Чехи виглядали добре, але українці перевершили їх у швидкості

Вважаю, що напруга в матчах Ліги націй набагато вища, ніж в товариських поєдинках. Тут розігруються очки і є можливість вийти на чемпіонат Європи. Це дуже корисний турнір.

Атмосфера на стадіоні в Харкові? Вона була чудовою, уболівальники підтримували свою команду, і це було краще, ніж поєдинок збірних України та Словаччини за порожніх трибун", - цитує Шилгавого прес-служба Федерації футболу України.

Як повідомляв Укрінформ, футболісти національної збірної України обіграли у вівторок, 16 жовтня, команду Чехії (1:0) у домашньому поєдинку Ліги націй УЄФА і стали недосяжними у боротьбі за перше місце у групі В1. Переможний м'яч на харківському ОСК "Металіст" забив Руслан Малиновський на 43-й хвилині. 

Читайте також: Коноплянка: У Малиновського один із кращих ударів у Європі

Наступний матч в Лізі націй УЄФА Україна зіграє проти Словаччини 16 листопада. Поєдинок розпочнеться о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-