Шевченко: Чехи виглядали добре, але українці перевершили їх у швидкості

Шевченко: Чехи виглядали добре, але українці перевершили їх у швидкості

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу команди над Чехією (1:0) у вчорашньому матчі, який відбувся у Харкові у рамках Ліги націй УЄФА.  

Андрій Шевченко на післяматчевій прес-конференції, зокрема, подякував уболівальникам за підтримку та позитивно оцінив гру своїх підопічних.

"Хочу подякувати вболівальникам за підтримку, за створення чудової атмосфери, в якій було дуже приємно грати. Упевнений, за матчем спостерігала вся країна. Приємно, що нам вдалося досягти бажаного результату.  

Гру оцінюю дуже позитивно, хоча в деяких моментах були зроблені помилки, особливо в першому таймі. Але в цілому команда контролювала хід гри. Хотілося б, щоб ми додали в завершенні атак, адже, маючи такі шанси за рахунку 1:0, не треба доводити матч до нервового завершення. Ми мали достатньо моментів, щоб забити вдруге, тоді було б значно легше. Адже можна пропустити після штрафного, кутового.

Читайте також: «Синьо-жовта» переможна осінь

Команди в турнірі розподілені відповідно до їхнього рівня. Якщо згадати перший матч із чехами та сьогоднішній, то вони були важкими. Перемоги не даються нам легко. Суперник виглядав добре, але ми перевершили його у швидкості та перемогли заслужено. У першій грі забили чехам вирішальний м’яч на останніх хвилинах. Група не є простою для нас. Ми створюємо команду, рухаємося вперед. Для нашого сьогоднішнього рівня це гарні суперники.

Я вдячний гравцям. Той напрямок, який ми обрали, витримується. Змінюється у кращий бік якість гри. Є й результат. Але ми поки що лише на половині шляху.

Гол Малиновського - це класичний гол хорошого півзахисника. Він зайняв правильну позицію, створив для себе простір, отримав м’яч, правильно його обробив. У Руслана чудовий удар, але й уся команда діяла чудово, створивши для нього такий момент", - цитує Шевченка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Збірна Україна з футболу перемогла чехів і виграла групу Ліги націй УЄФА

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти національної збірної України обіграли у вівторок, 16 жовтня, команду Чехії (1:0) у домашньому поєдинку Ліги націй УЄФА і стали недосяжними у боротьбі за перше місце у групі В1. Переможний м'яч на харківському ОСК "Металіст" забив Руслан Малиновський на 43-й хвилині. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-