Ярмоленко: Не важливо, що я не забив чехам, головне – перше місце в групі

Ярмоленко: Не важливо, що я не забив чехам, головне – перше місце в групі

Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу Андрій Ярмоленко поділився враженнями від перемоги команди над збірною Чехії (1:0) у вчорашньому матчі Ліги націй УЄФА.

Андрій Ярмоленко, зокрема, зазначив, що йому в цьому матчі не пощастило забити м’яч, проте головне, що команда здобула 3 очки і стала недосяжним лідером групи.

"Звичайно, мені хотілося забити. Таке бажання у мене присутнє у кожній грі. Нічого страшного, що я сьогодні не забив. Найголовніше, що ми виграли цей матч і достроково посіли перше місце в своїй групі.

У другому таймі чехи розкрилися, і у нас було досить багато гольових моментів. З одного боку, шкода, що не вдалося їх реалізувати, але, з іншого, боку повторюся, найголовніше - це здобуті три очки. У нас в групі - дуже хороші команди. Яка різниця, з яким рахунком їх перемагати? Три очки - вони і є три очки. Рахунок на табло, а на першому місці в турнірній таблиці - збірна України. Так, в якихось відрізках сьогоднішній матч не дуже вдало складався для нас в плані контролю м'яча і наявності гольових моментів біля воріт суперника. Таке у футболі буває. Потрібно терпіти. Що ми і робили. У підсумку, свій гол забили. Так що все добре, потрібно насолодитися цією перемогою", - цитує Ярмоленка dynamo.kiev.ua

Читайте також: Шевченко: Чехи виглядали добре, але українці перевершили їх у швидкості

Як повідомляв Укрінформ, футболісти національної збірної України обіграли у вівторок, 16 жовтня, команду Чехії (1:0) у домашньому поєдинку Ліги націй УЄФА і стали недосяжними у боротьбі за перше місце у групі В1. Переможний м'яч на харківському ОСК "Металіст" забив Руслан Малиновський на 43-й хвилині. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-