Український прапор офіційно представили принцу Гаррі на “Іграх нескорених”

Український прапор офіційно представили принцу Гаррі на “Іграх нескорених”

Укрінформ
Український прапор офіційно представили королівській родині герцога та герцогині Сассекських та генерал-губернатору Австралії на “Іграх нескорених” (Invictus Games) у Сіднеї.

Український прапор офіційно  презентувала голова громадського комітету підтримки української команди на “Іграх нескорених” у Сіднеї, волонтер-координатор зв’язків між українськими спортсменами та австралійськими організаторами “Ігор” Дарка Сенько в числі волонтерів із 17 інших національних команд. Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Це було почесно і хвилююче тримати прапор нашої України на такому поважному зібранні,” – зізналася австралійська українка.

Церемонія презентації національних прапорів та офіційне фото з патроном “Ігор нескорених” принцом Гаррі відбулося сьогодні в Королівському ботанічному саду Сіднея.

За словами Дарки Сенько, окрім формальних заходів, де український прапор буде представлений серед прапорів інших країн-учасниць, координаційний комітет австралійського  українства на “Іграх нескорених” докладає максимум зусиль, аби про Україну почули якнайбільше.

Читайте також: Австралія готується зустріти команду "нескорених" з України

Комітет сформував потужну мережу пітримки української збірної, яка передбачає активну участь у змаганнях сіднейських австралійців, низку культурних заходів у рамках програми, грутновну інформаційну кампанію, відвідання українськими ветеранами австралійських благодійних центрів та осередків по роботі з місцевими ветеранами.

Крім того, велика увага приділяється візуалізації України.

“Ми агітуємо кожного, хто долучатиметься до будь-яких заходів у рамках “Ігор” - чи то вітання нашої команди в аеропорту, чи то відвідання змагань - брати із собою український прапор”, - пояснила волонтер.

Вона також висловила подяку усім спонсорам та звичайним австралійським українцям, які долучилися до підтримки офіційної і культурної програми українських ветеранів.

Читайте також: “Ігри нескорених”: збірна України завтра вирушає до Сіднея

Дарка Сенько запевнила, що українські спортсмени-ветерани та члени офіційної делегації, які вже 18 жовтня прибудуть в Австралію, отримають не менш теплий прийом, аніж той, який вони отримали минулого року в Канаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-