Усі футболісти збірної України взяли участь у тренуванні перед матчем із Чехією

Усі футболісти збірної України взяли участь у тренуванні перед матчем із Чехією

Фото, відео
Укрінформ
Після роботи в режимі дворазових тренувань після матчу з Італією збірна України з футболу провела заключне тренування перед матчем проти Чехії в Лізі Націй УЄФА.

В понеділок, 15 жовтня, усі футболісти збірної України взяли участь у передматчевому тренуванні, яке проходило на стадіоні "Сонячний" у Харкові. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Вже одужали й кілька днів працюють у загальній групі Андрій Ярмоленко та Євген Макаренко. Серйозне налаштування на тренувальному занятті показав Ярослав Ракицький, що першим же пострілом відправив м'яч у верхній кут воріт. Також адаптувалися в колективі та впевнено почувалися новачки Ігор Пластун і Владислав Кулач, які напередодні пройшли традиційне посвячення у гравці збірної - заспівали дуетом українську народну пісню "Ти ж мене підманула". 

Тренування збірної України перед матчем з Чехією/ Фото В'ячеслава Мадієвського

Окремо працювали голкіпери Андрій П'ятов і Денис Бойко, до компанії яких приєднався Андрій Лунін після гри з Шотландією у складі молодіжної збірної України.

На початку заняття Андрій Шевченко зібрав команду в коло й розповів про акценти, на яких буде зосереджено увагу на тренуванні перед матчем із чехами.

Читайте також: Андрій Шевченко: Змінювати модель гри збірна України не збирається

Відеоогляд 8-го дня збору національної команди:

Як повідомляв Укрінформ, національна збірна України з футболу у вівторок, 16 жовтня, проведе черговий поєдинок у дебютному розіграші Ліги націй УЄФА, в якому вдома зустрінеться з командою Чехії. Матч Україна - Чехія на стадіоні "Металіст" у Харкові покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі. Початок поєдинку о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-