Команда «Схід» - володар Кубка Героїв АТО

Команда «Схід» - володар Кубка Героїв АТО

Відео
Укрінформ
Завершився черговий сезон футбольної Ліги учасників АТО.

14 жовтня на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського фінішував черговий сезон футбольної Ліги учасників АТО. Володарем головного трофею - Кубка Героїв АТО стала команда «Схід». Організатор змагання – Федерація футболу учасників АТО. Про це повідомляє сайт «Динамо».

У фіналі (два тайми по 30 хвилин) зійшлися команди «Схід» і «Ягуар». Основний час завершився внічию 1:1. За «Схід» вже на 9 хвилині відзначився Артем Корольов. А на 42-й хвилині Олександру Рябчуку вдалося рахунок зрівняти.

В серії пенальті переміг «Схід» - 3:2. Артема Корольова, автора забитого м’яча у фіналі, визнали кращим гравцем Кубка Героїв АТО.

У матчі за 3 місце перемогу, і також по пенальті (4:2), здобула команда «ГУНП Житомир». Житомиряни перемогли ФК «Гепард» (Запоріжжя).

Відзначимо, що між іграми за «золото» і «бронзу» на стадіоні «Динамо» відбулися міжнародні матчі. Збірна українських ветеранів зіграла по тайму з військовими з Данії і Норвегії. З данцями українці розійшлися миром - 2:2, а норвежців перемогли з рахунком 2:0.

Читайте також: У Києві зіграють перший міжнародний футбольний турнір серед ветеранів АТО і НАТО

Після завершення фіналу на стадіоні відбулася церемонія нагородження, в якій серед інших шанованих гостей, взяли участь президент «Динамо» Ігор Суркіс і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс.

Нагадаємо, Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО – це наймасштабніша в Україні програма психологічної та фізкультурно-спортивної реабілітації учасників бойових дій із 2015 року.

Цього року в чемпіонаті взяли участь рекордні 77 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО. Команди були на сто відсотків складені з учасників бойових дій, а це понад дві тисячі захисників України. Матчі проходили щотижня у 42 містах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-