Юнацька Олімпіада: Анастасія Прозорова здобула «срібло» у бадмінтоні

Юнацька Олімпіада: Анастасія Прозорова здобула «срібло» у бадмінтоні

Укрінформ
Українка посіла 2 місце у змаганнях змішаних команд.

На ІІІ літніх юнацьких Олімпійських іграх в Буенос-Айресі українка Анастасія Прозорова та її товариші по команді Omega здобули «срібло» у змаганнях змішаних команд. Про це повідомляє сайт НОК України.

У фіналі команда 17-річної харків'янки дала справжній бій, але все ж поступилася суперникам з Alpha (110:106).

Разом з нашою Настею на другу сходинку п'єдесталу пошани зійшли Маркус Барт з Норвегії, Оскар Го з Нової Зеландії, Кім Чан Хо з Фіджи, Кунлавут Вітідсарн з Тайланду, Хуан Иньсуан з Тайвані, Леоніс Уе з Франції та Ву Ті Ан Ту з В'єтнаму.

Відзначимо, що це перша олімпійська нагорода в історії українського бадмінтону.

Читайте також: Анастасія Бачинська – бронзова призерка юнацької Олімпіади

«Авжеж, я дещо засмучена через те, що не вдалося вибороти золоті медалі в командній першості. Однак я дуже рада цій медалі! Кожен спортсмен з нашої команди виклався на всі 100% й боровся до кінця», - прокоментувала свій успіх Анастасія Прозорова.

Нагадаємо, у півфінальному поєдинку змішаних командних змагань Настя зустрілася на спортивному майданчику зі своїм співвітчизником-колегою по збірній України Данилом Боснюком. «Гра у півфіналі проти команди Данила була дуже складною, адже у їхньому складі були сильні спортсмени, а присутність співвітчизника, друга вдвічі ускладнювала для мене цей поєдинок», - додала бадмінтоністка.

Таким чином, за підсумками шести днів юнацької Олімпіади українські спортсмени здобули 9 медалей (4 золоті, 2 срібні та 3 бронзові).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-