Анастасія Бачинська – бронзова призерка юнацької Олімпіади

Анастасія Бачинська – бронзова призерка юнацької Олімпіади

Фото
Укрінформ
Українська гімнастка посіла третє місце у фіналі багатоборства.

На юнацьких Олімпійських іграх в Буенос-Айресі 15-річна гімнастка Анастасія Бачинська підтвердила високе реноме української школи спортивної гімнастики і посіла 3 місце у фіналі багатоборства. Про це повідомляй сайт НОК України.

Результат нашої спортсменки - 52,322, її випередили лише Джорджия Вілла з Італії (54,066) та Амелі Морган з Великобританії (53,432).

Свою олімпійську нагороду талановита юна гімнастка отримала з рук віце-президента НОК України, члена Міжнародного Олімпійського Комітету Валерія Борзова, який нагородив переможниць фіналу з багатоборства. 

Читайте також: Українець виграв "срібло" у плаванні на юнацькій Олімпіаді

«Ця медаль – медаль, якою я дійсно пишаюся, адже вона є яскравим підтвердженням чудової української школи спортивної гімнастики. Для мене це велика честь та прекрасні відчуття радості та гордості за рідну країну.

Сьогодні я зробила помилки, які не дозволили мені піднятися вище на п'єдесталі пошани, але будемо робити висновки, працювати далі. Попереду чотири фінали в окремих видах програми, тож, ставлю перед собою максимальні задачі й буду робити все від мене залежне, щоб здобути для України ще більше олімпійських нагород», - прокоментувала свій успіх Бачинська.

В активні українців на юнацькій Олімпіаді-2018 вже 9 медалей: чотири золотих, дві срібні і три бронзові нагороди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-