Ястремська: Збираюся віддати всі сили на вдале закінчення тенісного сезону

Ястремська: Збираюся віддати всі сили на вдале закінчення тенісного сезону

Укрінформ
Українська тенісистка Даяна Ястремська поділилася враженнями від матчу в 1/8 фіналу турніру WTA International у Гонконгу (Китай).

Даяна Ястремська після перемоги над китаянкою Сайсай Чжен, зокрема, зазначила, що намагалася боротися за кожен м’яч в умовах, коли матч розпочався на 5 годин пізніше запланованого часу і були дуже темні хмари.

"День був таким довгим. Я прокинулася дуже рано і дуже нервувала перед грою, тому що я програла Сайсай Чжен в Пекіні, я знала, що вона була дуже хороша. Незважаючи на те, що перед матчем я відчувала слабкість, на корті відчувала себе здорово. Не знаю, чому так. Просто ми грали вже занадто пізно (поєдинок стартував близько 8 вечора), а я не звикла грати у такий час. Я вийшла на корт і не могла розглянути м'яч, хмари були дуже темними, а я не дуже добре граю при штучному освітленні. Але я про це насправді не замислювалася, просто намагалася боротися за кожен м'яч. З першого ж удару я знайшла свою гру. Зараз закінчення сезону, і я збираюся віддати всі свої сили, а потім вже зможу відпочивати", - цитує Ястремську БТУ.

Як повідомляв Укрінформ, третя "ракетка" України Даяна Ястремська успішно подолала друге коло турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) у Гонконгу (Китай) із призовим фондом 750 тис дол. У середу українська тенісистка (№102 WTA) перемогла китаянку Сайсай Чжен (№58 WTA) з рахунком 6:3, 6:3. Поєдинок розпочався на 5 годин пізніше запланованого часу через дощ.

Читайте також: Ястремська вийшла до чвертьфіналу тенісного турніру в Гонконгу

В 1/4 фіналу турніру Prudential Hong Kong Tennis Open - WTA International суперницею Ястремської стане 28-річна словачка Вікторія Кучова (№317 WTA).

Фото: Jimmie 48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-