Світоліна про перемогу в Гонконзі: Важливо було закінчити матч із Хон у двох сетах

Світоліна про перемогу в Гонконзі: Важливо було закінчити матч із Хон у двох сетах

Укрінформ
Перша "ракетка" України тенісистка Еліна Світоліна поділилася враженнями від перемоги над Прісциллою Хон у стартовому раунді турніру WTA в Гонконгу (Китай).

Еліна Світоліна після гри з володаркою "wild card" Прісциллою Хон, зокрема, зазначила, що її суперниця грала дуже агресивно, тому важливо було закінчити зустріч у двох сетах.

"Завжди є трохи тиску, коли ти лідер посіву на турнірі. Але я була в такій ситуації багато разів, для мене це просто ще один турнір, де я можу добре виступити. Я можу показати свій кращий теніс, зіграти хороші матчі - ось, чому я тут. Безумовно, я дуже щаслива, що закінчила матч у двох сетах, що змогла зробити брейк (в кінці другої партії). Це було дійсно важливо. Сьогодні було справді важко. Хон намагалася грати дуже агресивно із задньої лінії. Тому так важливо було закінчити цей матч у двох сетах", - цитує Світоліну БТУ.

Як повідомляв Укрінформ, п’ята "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна впевнено подолала перше коло турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) в Гонконгу (Китай) із призовим фондом 750 тис. доларів. У стартовому протистоянні вона переграла австралійку Прісциллу Хон (№181 WTA) з рахунком 6:2, 6:3. 

Читайте також: Гонконг: Світоліна вийшла до другого кола турніру WTA, обігравши австралійку Хон

У другому колі змагань Еліна Світоліна зіграє з японкою Нао Хібіно (№125 WTA).  

Фото: Jimmie 48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-