ФФУ розгляне заяву

ФФУ розгляне заяву "Шахтаря" щодо покарання Харатіна протягом 10 днів

Укрінформ
Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України розгляне заяву "Шахтаря" щодо покарання футболіста "Зорі" Ігоря Харатіна протягом 10 днів.

Про це повідомив секретар КДК ФФУ Ігор Грищенко.

"Дійсно, "Шахтар" звернувся до КДК з заявою на дії Харатіна, але вона тільки надійшла і я ще не ознайомився з текстом. КДК розгляне заяву "Шахтаря" протягом 10 днів, передбачених за процедурою. Які санкції можуть загрожувати Харатіну? Без коментарів. Я поки що не ознайомився з текстом заяви і не знаю, до чого апелює "Шахтар", - цитує Грищенка footballua.tv

Як повідомляв Укрінформ, донецький футбольний клуб "Шахтар" вимагає від ФФУ змінити рішення арбітра Миколи Кривоносова в частині його правових наслідків і застосувати до гравця луганської "Зорі" Ігоря Харатіна додаткові дисциплінарні санкції.

Читайте також: "Шахтар" вимагає від ФФУ жорсткішого покарання Харатіна за фол проти Тайсона

7 жовтня бразильський півзахисник "Шахтаря" Тайсон отримав серйозну травму у матчі проти "Зорі" (1:1), через яку пропустить не менше місяця і точно не зіграє 23 жовтня з англійським "Манчестер Сіті" в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів УЄФА. Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека заявив, що епізод із травмуванням Тайсона не можливо сприймати інакше, як навмисний. За інформацією лікарів, у Тайсона пошкодження медіальної бічної зв'язки колінного суглоба. Середній термін відновлення складе від 4 до 6 тижнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-