Формула-1: Феттель заявив, що не піде з

Формула-1: Феттель заявив, що не піде з "Феррарі"

Укрінформ
Пілот "Феррарі" Себастьян Феттель попри низку помилок,  які коштували йому п'ятого чемпіонського титулу "Формули-1", заявив, що не збирається залишати команду.

Німецький автогонщик Себастьян Феттель в інтерв’ю Auto Bild, зокрема, зазначив, що вважає себе частиною команди "Феррарі" і не збирається залишати її.

"Я не залишу Ferrari. Я – частина команди і хочу, щоб так було й надалі. Вважаю, у нас величезний потенціал. Звісно, останні гонки пройшли не найкращим чином для нас, і ми надто полегшили життя для Mercedes. Але навіть після цього в команді зберігається гарний дух. Звісно, ми розуміємо, що перемогти буде складно. Але що нам вже втрачати? Ми віддамо все, і до того ж залишаються ще важливі моменти, які ми можемо дізнатися про болід і поліпшити його", - цитує Феттеля ua.motorsport.com

Себастьян Феттель цього року мав реальну нагоду виграти п’ятий титул чемпіона світу, але після того, як його суперник Льюіс Гемілтон із Mercedes здобув 5 перемог в останніх шести гонках, шанси німця фактично розтанули.

Читайте також: Формула-1: Гемілтон переміг на Гран-прі Японії

Як повідомляв Укрінформ, пілот команди "Мерседес" британець Льюїс Гемілтон переміг на 17-му етапі чемпіонату світу з автоперегонів у класі "Формула-1" – Гран-прі Японії. Себастьян Феттель ("Феррарі") вибув з боротьби за перемогу на етапі ще на початку гонки, коли зіштовхнувся з Ферстаппеном і перемістився на останні місця. У підсумку Феттель фінішував лише 6-м і відстав від Гемілтона на 67 очок. 

  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-