Національна збірна України з футболу почала збір перед іграми з Італією та Чехією

Національна збірна України з футболу почала збір перед іграми з Італією та Чехією

Укрінформ
У понеділок футболісти національної футбольної збірної України почали з’їжджатися до Києва на підготовчий збір до товариської гри проти Італії (10 жовтня) та офіційної - у Лізі націй з Чехією (16 жовтня).

Першим із гравців до готелю Alfavito прибув захисник Ярослав Ракицький. Буквально через п’ять хвилин під'їхали воротарі Денис Бойко та Андрій П’ятов, за ними - решта гравців, повідомляє прес-служба ФФУ. 

" Першим з легіонерів прибув Андрій Ярмоленка.  Його клуб "Вест Гем" зіграв ще минулої п'ятниці, тому Андрію вистачило часу, аби відвідати батьків. З викликаних "легіонерів" на обід прийшли троє: окрім Ярмоленка, ще один "англієць" Олександр Зінченко, а також дебютант головної команди Ігор Пластун ("Гент", Бельгтя). Нічним рейсом з Іспанії прилетить захисник "Луго" Василь Кравець. Решта "іноземців" приєднаються до команди вже завтра в аеропорту Генуї", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Футбол: товариський матч Італія – Україна судитимуть арбітри із Словенії

З огляду на короткий час перебування у Києві тренерський штаб прийняв рішення не накопичувати для футболістів кількість перельотів за одну добу. Відтак Коноплянка, Малиновський, Яремчук, Макаренко, Петряк, Лунін прилетять до Італії майже в той же час, коли там приземлиться чартер з національною командою на борту. Відтак до гранд-готелю Savoia команда поїде вже у повному складі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-